Leerstukken FNRS

Diploma proevenfnrsboek

Bij de F2, F4, F6, F8 en de F10 moet je theorie leren. Het aantal foute antwoorden wordt (maximaal 3) van je totaal bij elkaar gereden punten afgetrokken. (derde keer rijden) Het aantal overgebleven punten moet dan minimaal 210 zijn. Alle even F-proeven geven recht op een diploma.

Het boek 'Leer paardrijden met plezier'

In het leerboek van de FNRS vind je alle theorie en alle proeven. Bovendien wordt van stap tot stap beschreven hoe je met een paard om moet gaan; van je paard of pony vasthouden tot aan moeilijke dressuuroefeningen zoals schouder binnenwaarts. Oftewel van proef F1 tot en met F20.
Het FNRS handboek kost 14,95. En kun je kopen op onze manege.

Wij hebben zelf een samenvatting gemaakt van wat je moet leren bij bij de F2×, F4, F6, F8 en F10. Deze leerstukken kun je onder dit kopje inzien en printen.

Theorieavond

We houden altijd op de maandag voor de wedstrijd een theorieavond. Vanaf 18:00 uur tot 19:00 uur. Je kunt dan eventueel vragen stellen en je theorie afnemen. Dit voorkomt een hoop extra spanning op de wedstrijddag. Als je niet kunt dan moet je apart een afspraak maken. Graag afmelden als je niet kunt.